• EXTRA BARNA ÉDESSÉGBOLT
  • Üzlet: 9021 Győr, Aradi Vértanúk útja 14.
  • Email: info@extrabarna.hu
  • Telefon: (96) 322-855

Szállítási feltételek

Név:
Extra Barna Kft.
Székhely:
9151 Abda József Attila 54.
Cégjegyzékszám:
08-09-030817
Adószám:
26690182-2-08
Bankszámlaszám:
10400401-50526666-70661002
Telefonszám:
+36 96/322-855
Weboldal:
Ügyfélszolgálat:


Megrendelés

Az Eladó által elhelyezett termékek ára bruttó vételár, amely az általános forgalmi adót tartalmazzák.
A termékek ára tartalmazza az adót.
Az egy termékből minimálisan rendelhető mennyiség (amennyiben az adott termék oldalon ettől eltérő érték nem szerepel): 1db
Az Eladó számára leadott megrendelés minimális értéke nincs megadva.

A megrendelés az extrabarna.hu oldalon keresztül lehetséges, az extrabarna.hu oldalon megjelenő információk alapján.

Fizetés

A megrendelt termékek árát a Vevő az alábbi módon fizetheti ki:
  • Bankkártyával az átvételkor
  • Készpénzzel az átvételkor
  • Átutalással/Előreutalással
Az alábbi termékek esetén az Eladó a teljesítést előreutalás megfizetése esetén vállalja: 50 ezer Ft feletti vásárlás esetén.

Az áru átvételének módja:
  • Kiszállítás
  • GLS Csomagpont

Kiszállítás esetén lehetőség van az alábbi fizetési módokra:
  • Átutalás
  • Utánvétel

Szállítási határidő

Amennyiben a megrendelt termék raktáron van 48 órán belül postázza/futárszolgálaton keresztül elküldi (az ünnep- és munkaszüneti napok kivételével). A raktáron nem lévő áruk szállításáról emailben tájékoztatjuk.

Utánvétel esetén a Vevő a futárnak fizeti a termék vételárán túl a szállítási költséget.

Szállítási feltételek

A házhozszállítás esetén a szállítási költség a megrendelt termékek súlyától és méreteitől függ.
Az Eladó a kiszállítás előtti munkanapon emailben egyeztet a Vevővel.
A Vevő által megadott telefonszámon a futárszolgálat munkatársa egyezteti a kiszállítás időpontját.

Csomagolási és szállítási díjak

Az Eladó a csomagolási költséget nem számolja fel.
A futárszolgálattal történő szállítás esetén a szállítási költség a Vevőt terheli.
A csomag szállítási költsége a termék súlyából és méreteiből illetve az esetleges utánvéti többletből megállapított díj.

Az áru átvételekor a Vevő a futárnál aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést, a termékről illetve a kiszállítási díjról szóló számlát a csomagoláson belül küldi meg.

A vásárlástól való elállási jog

A Vevőnek a megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül joga van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékától. Ennek módjáról a "fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződésnek részletes szabályairól a kormány 45/2014 (II.26.) korm. rendelet" rendelkezik. Ebben az esetben az Eladó köteles a termékért kifizetett vételárat a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia. Az Eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaigazoltatása esetén köteles a teljes vételárat a Vevő részére megtéríteni, a termék sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik. Használt terméket a vásárlástól való elállás keretein belül az Eladó semmilyen formában nem vesz vissza.
Termék visszaküldés esetén e-mailben jellezze szándékát.

Garancia, Szavatosság

Az Eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idők, vagy jótállás és annak időtartama az adott termék oldalán található. Az Eladó szavatossági és jótállási felelősségére vonatkozóan a Ptk. és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet megfelelő pontjai az irányadók. Amennyiben az átvett termék hibás, vagy a szállítás során megsérült az eredeti csomagolásban és a hozzá tartozó okmányokkal azt az Eladó kicseréli. Mindezek előfeltétele a termék hibájának megfelelően bizonyított volta. Amennyiben a sérült termékről nem készül jegyzőkönyv annak átvételekor azon esetben a kár a Vevőt terheli.
Az Eladó által a megrendelt termékre vállalt garancia ideje: 1 év
A jótállási idő kezdete a számla kiállításának dátumával azonos.
Amennyiben a termékhez nincsen csatolva külön jótállási jegy a számla egyben jótállási jegyként is funkcionál. A jótállási körbe nem tartozó termékekre a vonatkozó jogszabályokban előírt szavatossági idő érvényes.

Felelősségvállalás

Az Eladó fenntartja magának a jogot a Vevővel szemben a szolgáltatás, illetve a tartalom törlésére szüneteltetésére részleges vagy teljes módosítására, előzetes értesítés nélkül.
Nem vállal felelősséget sem a látogatók, sem a vásárlók irányában a tartalom egészére, vagy annak bármely részére vonatkozó, akár előzetes értesítés nélküli szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításból, vagy a változásokból keletkező károkért.
A Vevő kijelenti, hogy harmadik fél által az Eladón keresztül nyújtott szolgáltatással kapcsolatos jogi és kártérítési vitákba nem vonja be az Eladót, illetve annak dolgozóit, ezen ügyek intézése a harmadik fél és a Vevő hatáskörébe tartozik.

A Vevő felelősségvállalása

Amennyiben a Vevő rendelést ad le és ezt követően nem módosítja azt, abban az esetben az Eladó és Vevő között, mint távollévő felek között jön létre az elektronikus úton megkötött szerződés. Az ilyen módon megkötött szerződés nem minősül írásbelinek, azt az Eladó nem iktatja, így az később nem hozzáférhető. A Vevő tudomásul veszi, hogy rendelése jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja és elismeri, hogy az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. A Vevő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt termékeket tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről a megállapodott fizetési módon gondoskodik.
Amennyiben a küldemény kézbesítése a Vevő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a Vevőnek kell megtérítenie az Eladó számára. Ilyen esetben a többletköltségről az Eladó számlát állít ki.

Adatkezelés

A Vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény szerint történek.
Későbbiek folyamán a vásárlók adatait a szerződés feltételeinek bizonyítása érdekében tárolja illetve a szállítási partnernek átadja. Az Eladó a személyes adatokat semmilyen módon nem használja fel és nem jogosult megőrizni, illetve további személyeknek átadni.

Kelt: 2021.09.01. Extra Barna Kft.